torstai 19. kesäkuuta 2014

Inventaariota leivontavälineistä

On tullut aikojen saatossa hankittua niin paljon erilaisia leivontavälineitä, että tilaa niiden säilytykseen ei oikeastaan enää ole. Kävin siis paikallisessa Halpa-Hallissa ostamassa rullilla kulkevan, ison, muovisen säilytyslaatikon leivontatarvikkeita varten. Mihin laitan laatikon...öö...en tiedä, mutta se on sitten vasta seuraavan vaiheen ongelma. :D

Välineitä järjestäessä onkin sitten hyvä tehdä inventaariota siitä, mitä kaikkea sitä nyt sitten omistaakaan. En uskalla edes miettiä, kuinka paljon tähän kaikkeen on mennyt rahaa, kun eivät yleensä niin kovin halpoja nämä leivontatarvikkeet ole.


Yläpuolella olevasta kuvasta löytyy mm. seuraavaa:
marsipaanikaulin, kakkusaha, pyörivä kakun koristelualusta, kakkupapereita, Wiltonin pahvisia kakkualustoja, kakkuvuokia (joita lukuisia lisää vielä kaapissa), pursotusvälineitä, marsipaaniveitsiä ja muita muotoiluvälineitä, siveltimiä, muotoilualustoja kakunkoristeille, reunakalvoa, silikonimuotteja, silikonisia leivonta-alustoja, silikoninen painomatto, metallisia ja muovisia koristelumuotteja.



Yläpuolella olevassa kuvassa kirjain- ja numeromuotteja, muovinen kakkutuki x 2, kukka- ja lehtimuotteja, paperisia konvehtivuokia, muovisia ja silikonisia konvehtimuotteja, pikkuleipien purostussetti, muffinssivuokia, kakkukynttilöitä, Home Made-tarroja, muoviset koristelupullot ja itse tehtyjä erilaisia sokerimassakoristeita (perhosia, kukkia, lehtiä ja kiviä).



Elintarvikelaatikosta löytyy mm. erivärisiä sokerimassoja, sokerihelmiä eri väreissä, suklaarakeita ja syötäviä "timantteja".




Toisessa laatikossa on mm. hopea- ja helmiäisspraytä, liivatelehtiä, vaniljasokeria, leivinjauhetta, ruokasoodaa, paljon valkosuklaata + vähän maitosuklaata ja tummaa suklaata, erivärisiä pastavärejä, kimallemaaleja, elintarvikeliimaa, mansikka-aromia, koristelukyniä ja joitakin kaupan valmiina ostettuja kakunkoristeita.
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti