keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Uusi IHANA säilytysjärjestelmä leivontatarvikkeille


Tänään koitti onnen päivä, kun sain kaikki leivontatarvikkeeni uuteen IHANAAN järjestykseen, helposti saataville keittiöön, missä kaikki leipominenkin tapahtuu. :)

Aikaisemmin kaikki leivontarvikkeeni olivat aivan järkyttävässä kaaoksessa tässä samassa kaapissa, sekä kahdessa 50 litran muovilaatikossa. Kaapin molemmat puolet oli jaettu keskeltä kahtia yhdellä hyllylevyllä, eli kaapissa oli kaiken kaikkiaan neljä todella epäkäytännöllistä hyllyä. Hyllyjä ei voinut vetää kaapista ulos, joten jos esimerkiksi alahyllyn perältä tarvitsi jotakin saada, täytyi ensin mennä lattialle polvilleen tai mahalleen ja sitten purkaa kaikki muu tavara edestä pois. Tarpeetonta lienee mainita, että hermo meni tähän järjestelyyn joka kerta.

Nyt kaappiin on rakennettu Elfan korijärjestelmä ulosvedettävillä koreilla ja kaikki mahdollinen tila (myös ilmatila :)) on hyödynnetty. Kaikki on suloisesti järjestyksessä ja lähes kaikki leivontatarvikkeet mahtuivat samaan kaappiin. Eipä voisi ihminen olla enempää tyytyväinen tähän uuteen järjestykseen ja käytännöllisyyteen. :) Vielä kun keksin, minne laitan kaapissa aikaisemmin olleet muoviastiat, niin olen tyytyväinen, mutta se ongelma jää ratkaistavaksi myöhempään vaiheeseen. ;)

Tämä kaikki korijärjestelmän sisään mahtui:

Koristemuotteja, kirjainmuotteja, sokerimassatyökaluja, pensseleitä.

Pursotusvälineitä, piparkakkumuotteja, kakkutukia ja -alustoja ja kakkusaha.

Pitsimattoja, silikonimuotteja ja muotoilualustoja.

Sokerimassoja ja sokerimassakoristeita (pakasterasioissa).

Koristehelmiä, kimallesuihkeita, pastavärejä, pitsiaineita, kimallejauheita, elintarvikeliimaa, cmc-jauhetta yms. :)

Suklaamuotteja, pursotuspulloja, suklaita, mantelilastuja ja kengännauhaa. ;)

Leivonta-alustoja, muffinssimuotteja, reunakalvoa ja suojakäsineitä.

Kaikennäköisiä ja -kokoisia kakkuvuokia. :)

Alaosastoissa vielä kaulimet, tarjottimia ja kakkualustoja. 



2 kommenttia :

  1. Sulla on tosi hienoja kakkuja täällä ja näköjään aivan mahtava säilytysjärjestelmä! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Joo, tuo säilytysjärjestelmä on kyllä aivan huippu, en kyllä luopuis siitä enää mistään hinnasta. Edelleenkin kaapeissa ennen olleet muoviastiat on vailla paikkaa (pahvilaatikoissa vierashuoneessa :D), mutta ne on nyt kyllä vähemmän tärkeitä kuin mun leivontatarvikkeet. ;)

    VastaaPoista