keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Dr Oetkerin kakkukisan odotettu palkinto


Osallistuin taannoin DrOetkerin Mitä tahansa leivotkin-kisaan Hennan pinkillä kukkakakulla. Yllätyksekseni pääsin syntymäpäiväkakku-sarjassa neljän finalistin joukkoon. :)



Kilpakumppanit olivat huikeita, mutta voittaja kilpailussa ratkaistiin kaikille tasapuolisesti arpomalla. Itsellä ei tunnetusti arpaonnea ole (josta johtuen en myöskään lottoa koskaan ;)), enkä tälläkään kertaa pääpalkinnolle päässyt. Pääpalkintohan olisi ollut ihana KitchenAid Artisan-yleiskone, jolle olisi kyllä ollut käyttöä, kun en kunnollista yleiskonetta omista ollenkaan.



Olin kuitenkin iloinen siitä, että kaikille finalisteille luvattiin palkinnoksi 50 euron arvoinen DrOetkerin tuotepaketti. Paketti saapui tänään ja iloiset yllätykset jatkuivat kun paketin sisältö paljastui. Paketissa oli paljon kaikkia erilaisia leivonta- ja koristelutarvikkeita, ja näille löytyy kyllä varmasti omasta leivontakeittiöstä käyttöä. Kiitos siis (jälleen!) DrOetkerille. Tämä oli nyt toinen kerta, kun heidän kisassaan pärjäsin, joten täytyy ehkä yrittää vielä kolmannenkin kerran. :)



1 kommentti :

  1. Hah, mies sanoi, että tuo otsikko kuulostaa siltä niin kuin oisin osallistunut kisaan ihan varmana palkinnon voittamisesta. :D Selvennetään nyt vielä, että palkinnon odottaminen alkoi siitä kun kuulin sellaisen saavani. Odotus kohdistui siis siihen, mitä ihanuuksia paketissa olisi sisällä - ja odotus palkittiin kyllä. :)

    VastaaPoista