lauantai 7. helmikuuta 2015

Iiron voimistelukakku



Sain tilauksen tehdä Iirolle 9v. syntymäpäiväkakun telinevoimisteluteemalla. Teema oli kyllä jälleen melkoisen vieras, mutta Google pelastaa aina ja sieltä löytyi jälleen paljon vinkkejä. Jotenkin oli silti hankalaa asetella koristeita kakun päälle niin, että ne olisivat siinä jotenkin järkevästi ja omaan silmään lopputulema on ehkä jotenkin liian lapsen tekemän näköinen, mutta näillä kuitenkin mentiin. :)

Kakussa on Kinuskikissan ohjeella tehty levykakkupohja. Kakussa on kaksi väliä, joissa täytteenä on ohut kerros mustikkahilloa, viipaloituja pakastemansikoita ja vaniljakreemijauheella maustettua kermavaahtoa. Kostutettu vaniljamaidolla.

Kakku on ensin tuttuun tapaan kuorrutettu mansikkatomusokerista valmistetulla sokerikreemillä. Sen jälkeen kakku on päällystetty sinisellä, vaniljanmakuisella, Renshawn sokerimassalla. Rengastelinettä lukuunottamatta kaikki koristeet ovat syötäviä ja tehty eri värisistä sokerimassoista. Rengasteline on tehty mehupilleistä.




Voimistelija on ensimmäinen koskaan massasta valmistamani ihmishahmo ja lopputuloksesta sen kyllä huomaa. :) Ruumiinrakenteesta tuli voimistelijaksi aivan liian pyöreä. Kuvittelin, että itse hahmon valmistaminen olisi koko prosessissa se vaikein osuus, mutta yllätyksekseni sain todeta että vaatteiden muotoilu hahmon päälle oli paljon vaikeampaa. Seisovan hahmon pukeminen olisi ehkä ollut helpompaa, mutta tämän hahmon asento toi haasteita myös pukineisiin.




ONNEA IIROLLE!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti