Tämä kakku on kesältä 2013. Serkkuni (jota en ollut nähnyt useaan vuoteen) tuli yllättäen vierailulle ja kas siinäpä oivallinen tekosyy leipoa kakku. ;) Koska heinäkuun alku on mitä parhainta mansikka-aikaa, kakun välissä on jälleen tuoretta mansikkaa ja lisäksi alla olevalla ohjeella tehty valkosuklaamousse. Koristelu rennon huolettomasti mansikoilla ja kermavaahdolla tällä kertaa ja lopputulema siis alla. Koristeet on tehty sokerimassasta kukka- ja lehtimuottien ja sokerihelmien avulla.
Valkosuklaamousse
1 prk Flora Vanillaa
1 prk (200g) Philadelphia-tuorejuustoa (maustamaton)
1 levy valkosuklaata (Pandan Valloittava Valkoinen 130g)
Sulata valkosuklaa joko vesihauteessa tai mikrossa. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, sekoita joukkoon tuorejuusto ja sulatettu valkosuklaa.
Herkullista! :)
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti